Business & Finance Παρασκευή 19/07/2024, 14:56
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κλουκίνας – Λάππας: Πράσινο φως από το ΔΣ για μεταβίβαση μετοχών στην Intracom

Κλουκίνας – Λάππας: Πράσινο φως από το ΔΣ για μεταβίβαση μετοχών στην Intracom

Η τεχνική και εμπορική εταιρεία Κλουκίνας Λάππας, ανακοίνωσε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας στη συνεδρίασή του στις 10 Ιουλίου αποφάσισε την παροχή ειδικής άδειας για τη σύναψη σύμβασης αγοραπωλησίας μετοχών με την Intracom Holdings.

Με βάση την ειδική άδεια

1. Η Εταιρεία θα πωλήσει και μεταβιβάσει στην INTRACOM HOLDINGS 3.670.719 κοινές, ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές της 100% θυγατρικής της εταιρείας με την επωνυμία Wonder Nest της απολύτου κυριότητάς της, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 60% του ολοσχερώς καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας αυτής, έναντι συνολικού τιμήματος 3 εκατ. ευρώ ή 0,82 ευρώ ανά μετοχή, το οποίο θα καταβληθεί τοις μετρητοίς, σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους που διαλαμβάνονται στην εγκριθείσα από το Δ.Σ. της Εταιρείας Σύμβαση Πώλησης και Μεταβίβασης Μετοχών.
2. Οι παραπάνω όροι της Σύμβασης Αγοραπωλησίας Μετοχών, αποτελούν συνήθεις όροι για αντίστοιχες συμβάσεις και η σύναψη αυτής είναι δίκαιη και προς όφελος της Εταιρείας.

Η έγκριση της ως άνω σύμβασης παρασχέθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 99 επ. του νόμου 4548/2018, όπως ισχύει.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η ως άνω απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΛΜ Α.Ε., η οποία δημοσιεύτηκε και στον διαδικτυακό τόπο του Γ.Ε.ΜΗ. με αριθμό πρωτοκόλλου 3328117/19.07.2024, ελήφθη με βάση την από 14.6.2024 έκθεση αξιολόγησης της ανεξάρτητης ελεγκτικής εταιρείας «COMPASS Ορκωτοί Ελεγκτές και
Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε.», σύμφωνα με την οποία η ανωτέρω περιγραφόμενη συναλλαγή, κρίνεται ως δίκαιη και εύλογη για την Εταιρεία και τους μετόχους αυτής, που δεν αποτελούν συνδεδεμένα μέρη, συμπεριλαμβανομένων των μετόχων μειοψηφίας.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Κλουκίνας – Λάππας: Στην Intracom το 60% της Wonder Nest

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News