Business & Finance Πέμπτη 11/07/2024, 12:38 ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κερδίστε και στις διακοπές

Κερδίστε και στις διακοπές

Ενοικιαζόμενο σε νησί; Εξοχικό στην ηπειρωτική Ελλάδα; Σε σπίτι φίλων ή σε κάμπινγκ; Ταξίδι με πλοίο ή με αυτοκίνητο; Όπου και να επιλέξετε να περάσετε τις φετινές σας διακοπές, ώστε να απολαύσετε την ξεκούραση, τη χαλάρωση και την ανεμελιά που αποζητάτε έπειτα από μήνες σκληρής δουλειάς, το πρόγραμμα επιβράβευσης Go For More της Εθνικής Τράπεζας επιβραβεύει τις επιλογές σας για αγορές από επιλεγμένες επιχειρήσεις που θα καλύψουν τις καλοκαιρινές ανάγκες σας. Έως και τον Αύγουστο, με το πρόγραμμα επιβράβευσης Go For More εξασφαλίζετε κέρδος στις συναλλαγές σας, σε επιλεγμένες επιχειρήσεις με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας. 

Go For More… διακοπές

Αν η φετινή επιλογή των διακοπών σας είναι η άνεση και η χαλάρωση που προσφέρει μια οργανωμένη ξενοδοχειακή μονάδα, στο Ekdromi.gr μπορείτε να εντοπίσετε μοναδικές προσφορές σε κάθε προορισμό, τόσο στην ηπειρωτική όσο και στη νησιωτική Ελλάδα. Επιλέξτε τον προορισμό και το κατάλυμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στις επιθυμίες σας έως και τις 29 Ιουλίου στο Ekdromi.gr και θα έχετε κέρδος 20% της αξίας της συναλλαγής με χρήση πιστωτικής και 10% με χρήση χρεωστικής κάρτας σε Go For More πόντους.

Αν στη διάρκεια των διακοπών σας αποφασίσετε να μετακινηθείτε οδικώς, να απολαύσετε την έξαψη ενός roadtrip ή να μην μεταφέρετε το ιδιωτικό σας αυτοκίνητο στον προορισμό σας, αλλά προτιμήσετε τη λύση της ενοικίασης, μπορείτε να κάνετε κράτηση σε έναν από τους σταθμούς ενοικίασης αυτοκινήτων Avis σε όλη την Ελλάδα, ηλεκτρονικά στο avis.gr ή τηλεφωνικά, έως 31/7, και να κερδίσετε 15% της αξίας της συναλλαγής σας σε Go For More πόντους με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας.

Και φυσικά, είτε ξεκινήσετε για μια σύντομη απόδραση είτε για πολυήμερες διακοπές, η πρώτη στάση δεν μπορεί παρά να είναι στα πρατήρια Shell, όπου από Παρασκευή έως Κυριακή βάζοντας καύσιμα Shell κερδίζετε 5% της αξίας της συναλλαγής με χρήση πιστωτικής και 3% με χρήση χρεωστικής κάρτας σε Go For More πόντους. 

Καλοκαιρινή διάθεση στο σπίτι

Καλοκαίρι δεν είναι μόνο οι διακοπές. Με κεφάτες παρεμβάσεις και τα κατάλληλα έπιπλα, είδη και αξεσουάρ, το σπίτι, το μπαλκόνι, ο κήπος σας μπορεί να μετατραπεί σε ένα όμορφο σκηνικό θερινής ραστώνης, όπου θα απολαμβάνετε χαλαρά απογεύματα και δροσερά βράδια με την οικογένεια και τους φίλους σας. Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων ΙΚΕΑ και να κερδίσετε επιπλέον 20€ σε Go For More πόντους κάνοντας τουλάχιστον τρεις συναλλαγές άνω των 60 ευρώ, έως 20 Αυγούστου, χρησιμοποιώντας τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας. Χιλιάδες επιλογές θα βρείτε και στα καταστήματα ΔΙΑΦΑΝΟ και το diafanostores.gr, όπου κάνοντας αγορές έως 17 Ιουλίου χρησιμοποιώντας τις κάρτες της Εθνικής επιβραβεύεστε με το 20% της αξίας των αγορών  στις συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες και 10% στις συναλλαγές με χρεωστικές κάρτες σε  Go For More πόντους.

Ψώνια και παιχνίδι

Εκτός από το σπίτι, το καλοκαίρι είναι η περίοδος να ανανεώσετε και το στυλ σας. Στα καταστήματα Staff και στο staff-gallery.com κάνετε τις αγορές σας έως 14/7 και επιβραβεύεστε με το 15% της αξίας τους σε Go For More πόντους.

Κι αν το Σαββατοκύριακο είναι η περίοδος της απόδρασης, η Τρίτη είναι πια η κατάλληλη μέρα για τα ψώνια. Κάθε Τρίτη, για όλο το καλοκαίρι (έως 31/8), στα σούπερ μάρκετ Μασούτης κερδίζετε 6% της αξίας των αγορών σας με πιστωτικές κάρτες της Εθνικής σε  Go For More πόντους. 

Τέλος, για τα παιδιά αλλά και για όλους όσοι παραμένουν παιδιά, στα παιχνιδάδικα Μουστάκας μπορείτε να βρείτε παιχνίδια παραλίας αλλά και ό,τι θα μπορούσε να γεμίσει με διασκέδαση τις ώρες των διακοπών με την οικογένεια ή την παρέα. Κάνοντας τις αγορές σας από ένα κατάστημα Μουστάκας ή το moustakastoys.gr με τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας κερδίζετε 15% της αξίας τους σε Go For More πόντους.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News
TAGS