Business & Finance Τετάρτη 12/06/2024, 10:53
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επεκτείνεται στην Κέρκυρα η BOX NOW – Μπήκαν 500 θυρίδες

Επεκτείνεται στην Κέρκυρα η BOX NOW – Μπήκαν 500 θυρίδες

Στην αγορά της Κέρκυρας εισέρχεται η εταιρεία αποστολής και παραλαβής δεμάτων BOX NOW, στο πλαίσιο της επέκτασης του δικτύου της. 

Λίγο αφότου ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή της στην Κρήτη, τώρα και οι Κερκυραίοι μπορούν να παραλαμβάνουν και να στέλνουν τα δέματα τους πιο εύκολα, γρήγορα και οικονομικά από ποτέ στα πράσινα lockers της BOX NOW, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας. Ήδη έχουν τοποθετηθεί 500 θυρίδες σε έξι περιοχές του νησιού, από το κέντρο της Κέρκυρας μέχρι και την Παλαιοκαστρίτσα.

Για να χρησιμοποιήσει κανείς τις υπηρεσίες της εταιρείας, μπορεί να παραγγείλει από κάποιο eshop επιλέγοντας «Παράδοση από Θυρίδα BOX NOW» και στη συνέχεια το επιθυμητό Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων που βρίσκεται κοντά του. Όταν το δέμα φτάσει στο επιλεγμένο locker ο χρήστης λαμβάνει έναν κωδικό PIN τον οποίο καταχωρεί στο μηχάνημα και η αντίστοιχη θυρίδα ανοίγει αυτόματα, για να παραλάβει την παραγγελία. Το δέμα θα σας περιμένει στη θυρίδα μέχρι και 3 ημέρες από την παράδοσή του.

Επιπλέον με την υπηρεσία «Στείλε Δέμα» από locker σε Locker της ΒΟΧ ΝΟW, μπορεί κανείς να στείλει δέμα από Locker σε Locker πανελλαδικά.

Όσο για την παρακολούθηση της παραγγελίας, η ΒΟΧ ΝΟW διαθέτει το νέο BOX NOW Mobile Application το οποίο μπορεί κανείς να κατεβάσει από το App Store ή το Google Play, για να έχει εύκολη πρόσβαση στις τρέχουσες και προηγούμενες παραγγελίες και real time ενημέρωση με push notifications για την πορεία των δεμάτων.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News