Business & Finance Τρίτη 27/02/2024, 16:55
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τράπεζα Πειραιώς: Νέα υπηρεσία για Ελεύθερους Επαγγελματίες και Ατομικές Επιχειρήσεις

Τράπεζα Πειραιώς: Νέα υπηρεσία για Ελεύθερους Επαγγελματίες και Ατομικές Επιχειρήσεις

Η Τράπεζα Πειραιώς παρέχει στους νέους πελάτες της που είναι Ελεύθεροι Επαγγελματίες ή διαχειρίζονται Ατομικές Επιχειρήσεις, την υπηρεσία Digital Onboarding, την εξ αποστάσεως έναρξη τραπεζικής σχέσης. Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η εγγραφή του νέου πελάτη γίνεται χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα, από smartphone που υποστηρίζει λειτουργικό iOS ή android και έχει εγκατεστημένο το winbank mobile app.

Mε τη χρήση της υπηρεσίας, ο νέος πελάτης αποκτά επαγγελματικό λογαριασμό όψεως (εμπορικό λογαριασμό), επαγγελματική χρεωστική κάρτα (business debit) και πρόσβαση στα κανάλια ψηφιακής εξυπηρέτησης της winbank, σε λιγότερο από 15 λεπτά.

Η υπηρεσία απευθύνεται σε επαγγελματίες που διαθέτουν ελληνικό δελτίο ταυτότητας, κωδικούς TAXISnet και είναι υπόχρεοι φορολογικά στην Ελλάδα. Η άντληση των στοιχείων του πελάτη γίνεται αποκλειστικά μέσω διασύνδεσης με το gov.gr, ενώ για την επιτυχή ολοκλήρωση της εγγραφής είναι απαραίτητη η ύπαρξη επικαιροποιημένων στοιχείων στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας. H επιβεβαίωση της ταυτότητας γίνεται μέσω βιντεοκλήσης, από εκπρόσωπο της Τράπεζας και η υπηρεσία παρέχεται σε διευρυμένο ωράριο. 

Το Digital Onboarding είναι υπηρεσία με κοινωνικά χαρακτηριστικά, καθώς επιτρέπει στους επαγγελματίες που κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές ή είναι ΑμεΑ που αντιμετωπίζουν δυσκολίες μετακίνησης να γίνουν πελάτες της Τράπεζας χωρίς να απαιτείται η επίσκεψή τους σε κατάστημα. Επιπροσθέτως, παρέχεται η δυνατότητα εξυπηρέτησης ατόμων με προβλήματα ακοής από εκπροσώπους που έχουν εκπαιδευτεί στις βασικές αρχές της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας.

Η υπηρεσία Digital Onboarding παρέχεται ήδη στους νέους ιδιώτες πελάτες της Τράπεζας με την ίδια διαδικασία. Η νέα υπηρεσία που αφορά Ελεύθερους Επαγγελματίες και Ατομικές Επιχειρήσεις εμπλουτίζει την παλέτα ψηφιακών υπηρεσιών της Πειραιώς και διευρύνει το ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που η Τράπεζα προσφέρει, υποστηρίζοντας την επιχειρηματική δραστηριότητα καθώς και τις πρωτοβουλίες για ίδρυση, λειτουργία και ανάπτυξη επιχειρήσεων που προωθούνται από σχετικά προγράμματα και δράσεις. 

moneyreview.gr 

Διαβάστε επίσης: 

Τράπεζα Πειραιώς: Πλήρης αποεπένδυση του ΤΧΣ – Θα διατεθεί το 27%

Τράπεζα Πειραιώς: Βάζει στόχο για κέρδη 1 δισ. ευρώ τον χρόνο

Χρ. Μεγάλου: Υψηλή κερδοφορία και πλεόνασμα κεφαλαίου στηρίζουν τη διανομή μερίσματος

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News