Business & Finance Παρασκευή 8/12/2023, 12:23 ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δημιουργώντας το σύγχρονο ξενοδοχείο με τις ολοκληρωμένες τεχνολογικές λύσεις της Globalsat

Δημιουργώντας το σύγχρονο ξενοδοχείο με τις ολοκληρωμένες τεχνολογικές λύσεις της Globalsat

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η φετινή έκθεση Xenia, που αποτελεί το ετήσιο ραντεβού για όλες τις καινοτόμες και επίκαιρες λύσεις που αφορούν την αναβάθμιση του ξενοδοχειακού κλάδου με οικολογικό πρόσημο. Η Globalsat ήταν εκεί για 6η συνεχή χρονιά, ενημερώνοντας τους επισκέπτες για το πλήρες πορτφόλιο ολοκληρωμένων λύσεων που παρέχει η εταιρεία για το σύγχρονο ξενοδοχείο και τον ψηφιακό και ενεργειακό μετασχηματισμό του.      

Δημιουργώντας το σύγχρονο ξενοδοχείο με τις ολοκληρωμένες τεχνολογικές λύσεις της Globalsat-1

Στο επιβλητικό, εξαιρετικής αισθητικής και ιδιαίτερα φιλόξενο περίπτερο της Globalsat, παρουσιάστηκαν οι επαγγελματικές οθόνες και οι λύσεις ψηφιακής σήμανσης Samsung, οι λύσεις ηλεκτροκίνησης Blink, οι λύσεις ηλιακής ενέργειας μέσω φωτοβολταϊκών συστημάτων της Greenvolt Next, ο εξοπλισμός πράσινων λύσεων μέσω της Huawei Digital Power, καθώς και οι Λύσεις Διαχείρισης Εταιρικής Βιωσιμότητας μέσα από τη δύναμη του ΙοΤ.

Επαγγελματικές Οθόνες & Λύσεις Ψηφιακής Σήμανσης Samsung

Το άρτιο αισθητικά και λειτουργικά περίπτερο της Globalsat-Samsung, έγινε «κόμβος» επισκέψεων, ενημέρωσης και παρουσίασης όλων των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία, με επίκεντρο τη χρήση της τεχνολογίας και στόχο την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό της ποιότητας των υπηρεσιών και της συνολικής εμπειρίας εντός μιας ξενοδοχειακής μονάδας. Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο της διαχρονικής συνεργασίας με τον κολοσσό τεχνολογίας SAMSUNG, η Globalsat παρουσίασε την πλήρη γκάμα των επαγγελματικών και ξενοδοχειακών τηλεοράσεων, των οθονών εσωτερικής και εξωτερικής ψηφιακής σήμανσης, των επαγγελματικών οθονών Wall και Cinema Led, που εξασφαλίζουν προηγμένη εμπειρία ψυχαγωγίας στους επισκέπτες.

Δημιουργώντας το σύγχρονο ξενοδοχείο με τις ολοκληρωμένες τεχνολογικές λύσεις της Globalsat-2

Παράλληλα, στον εντυπωσιακό χώρο του περιπτέρου, η Globalsat ανέδειξε σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές, που επιτρέπουν  στους διαχειριστές των ξενοδοχείων να επιβλέπουν την ορθή λειτουργία των συσκευών απομακρυσμένα και προσφέρουν στους επισκέπτες μοναδική εμπειρία φιλοξενίας, αυτοματισμούς στη διαχείριση του φωτισμού του δωματίου, των παραθύρων, προσωποποιημένα μηνύματα κλπ.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Υπηρεσίες με βάση την τεχνολογία και λύσεις πράσινης ενέργειας για τη σύγχρονη επιχείρηση

Η Globalsat πρωτοπορεί στο χώρο της τεχνολογίας για περισσότερα από 20 χρόνια και επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον ταχέως εξελισσόμενο χώρο της πράσινης ενέργειας.

Προτεραιότητα και κινητήρια δύναμη της εταιρείας, είναι να φέρει τα οφέλη της τεχνολογίας και της βιώσιμης ανάπτυξης σε κάθε επιχείρηση, σε κάθε οργανισμό, στην κοινωνία. Ηγείται στη διανομή και διαχείριση προϊόντων τεχνολογίας, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, οικιακών συσκευών και μικροσυσκευών και παράλληλα, αναπτύσσει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις με βάση την τεχνολογία, με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στους εταιρικούς της πελάτες να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που προκύπτουν στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Δημιουργώντας το σύγχρονο ξενοδοχείο με τις ολοκληρωμένες τεχνολογικές λύσεις της Globalsat-3

Λύσεις Ηλεκτροκίνησης

Η Globalsat στηρίζει τη μετάβαση σε μια βιώσιμη, έξυπνη κινητικότητα μέσα από την ηλεκτροκίνηση. H εταιρεία, ως εμπορικός αντιπρόσωπος της Blink Charging Hellas, αναπτύσσει το δίκτυο των σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Blink στην Ελλάδα και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες προμήθειας, διαχείρισης και διασύνδεσης σταθμών φόρτισης σε ξενοδοχειακές μονάδες, που επιθυμούν να παρέχουν μια μοντέρνα παροχή με οικολογικό πρόσημο στους επισκέπτες τους. Λαμβάνοντας υπόψη τις μελλοντικές προοπτικές και εξελίξεις στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, στόχος της Globalsat είναι να συμβάλλει στο άνοιγμα της αγοράς των ηλεκτρικών οχημάτων, ενισχύοντας την εµπιστοσύνη των χρηστών τους και των επιχειρήσεων στην ηλεκτροκίνηση και στη διαθεσιµότητα σηµείων επαναφόρτισης.

Δημιουργώντας το σύγχρονο ξενοδοχείο με τις ολοκληρωμένες τεχνολογικές λύσεις της Globalsat-4

Τo δίκτυο της Blink διαθέτει περισσότερες από 600 θέσεις φόρτισης σε όλη την Ελλάδα “και συνεχώς επεκτείνεται”. 

Η Βlink, χρησιμοποιεί κορυφαίες τεχνολογίες κρυπτογράφησης, για την ασφαλή επικοινωνία των χρηστών µε την εφαρμογή. Η εγγραφή στην εφαρμογή της Blink, γίνεται δωρεάν, απλά, εύκολα και µε απόλυτη ασφάλεια.

Λύσεις αυτοπαραγωγής και αυτοκατανάλωσης

Η Globalsat παρέχει λύσεις πράσινης ενέργειας σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να μετασχηματιστούν ενεργειακά.

Μέσα από τη συνεργασία μας με τον Πορτογαλικό Όμιλο Greenvolt και τη δημιουργία της Greenvolt Next, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις πράσινης ενέργειας για τη σύγχρονη επιχείρηση, που καλύπτουν πλήρως τις ενεργειακές της ανάγκες από την παραγωγή έως την κατανάλωση. Πιο συγκεκριμένα, οι λύσεις της Greenvolt Next αφορούν τη μελέτη, κατασκευή, συντήρηση και λειτουργία φωτοβολταϊκών έργων ιδιοκατανάλωσης για την παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, με κύριο στόχο την βιώσιμη ανάπτυξη και τη μετάβαση των επιχειρήσεων στη νέα ενεργειακή εποχή. Οι δυο λύσεις που προσφέρουμε στην ελληνική αγορά βασίζονται σε δύο διαφορετικά μοντέλα επένδυσης και εξασφαλίζουν μείωση του ενεργειακού κόστους της επιχείρησης και του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.

Με τη λύση Solar PPA – Zero Investment, η Greenvolt Next επενδύσει στην επιχείρηση, αναλαμβάνοντας όλα τα κόστη από την εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού συστήματος μέχρι τη λειτουργία και τη συντήρηση του έργου. 

Με τη λύση Solar EPC – Risk Free, ο πελάτης χρηματοδοτεί την εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού συστήματος και η εξειδικευμένη ομάδα της Greenvolt Next αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες για την αδειοδότηση, τη μελέτη, το σχεδιασμό και την κατασκευή του έργου. Η ποιότητα της εγκατάστασης διασφαλίζεται από την ομάδα της Greenvolt Next και η παράδοση της εγκατάστασης γίνεται ακριβώς πριν την έναρξη της λειτουργίας του φωτοβολταϊκού συστήματος.

Δημιουργώντας το σύγχρονο ξενοδοχείο με τις ολοκληρωμένες τεχνολογικές λύσεις της Globalsat-5

Εξοπλισμός πράσινων λύσεων

Η Globalsat προσφέρει έξυπνες λύσεις Φ/Β inverter επαγγελματικής και οικιακής χρήσης, μέσω της συνεργασίας της με τη Huawei Digital Power, οδηγώντας την ηλιακή τεχνολογία στο επόμενο επίπεδο.

Η λύση Huawei FusionSolar Smart PV Inverter, ενσωματώνει τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) και cloud για την μετατροπή της ηλιακής ενέργειας σε κύρια πηγή ενέργειας σε ένα χώρο. Οι τεχνολογικά προηγμένες λύσεις της Huawei Digital Power, περιλαμβάνουν τη λειτουργία και συντήρηση (Ο&Μ), τη σύνδεση στο δίκτυο καθώς και την ασφάλεια του δικτύου ενέργειας.

Δημιουργώντας το σύγχρονο ξενοδοχείο με τις ολοκληρωμένες τεχνολογικές λύσεις της Globalsat-6

Λύσεις διαχείρισης εταιρικής βιωσιμότητας μέσα από τη δύναμη του ΙοΤ]

Μια μοναδική πηγή δεδομένων για τη διαχείριση του αποτυπώματος ενέργειας και βιωσιμότητας για την επιχείρησής σας 

Μέσω της ολοκληρωμένης λύσης Διαχείρισης Εταιρικής Βιωσιμότητας (Sustainability Management Solution) της Globalsat, η επιχείρησή σας μπορεί να συλλέγει, να αναλύει και να αυτοματοποιεί πληροφορίες που έχουν σημασία για τους στόχους της βιώσιμης ανάπτυξής της, με σκοπό την αύξηση της ενεργειακής και περιβαλλοντικής της επίδοσης. 

Πιο συγκεκριμένα μέσω της πλατφόρμας, η επιχείρηση μπορεί να μειώσει το ενεργειακό και λειτουργικό της κόστος, καθώς και να εξασφαλίσει την άνεση των υπαλλήλων της. Επιπρόσθετα, δίνει τη δυνατότητα στους διαχειριστές των κτιρίων να βελτιώσουν το λειτουργικό κόστος των εργασιών τους, να αυξήσουν την αναμενόμενη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού τους και να βελτιώσουν τη συνολική επίδοση του κτιρίου.

Μάθε περισσότερα:

LinkedIn Facebook InstagraYouTube

Corporate Site | Eshop

Γνωρίστε την Ομάδα της Globalsat

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News
TAGS