Business & Finance Παρασκευή 21/07/2023, 18:22
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τεχνική Ολυμπιακή: Στην Luxury Life μπαίνει η οικογένεια Π. Βαρδινογιάννη

Τεχνική Ολυμπιακή:  Στην Luxury Life μπαίνει η οικογένεια Π. Βαρδινογιάννη

Την κατάρτιση μη δεσμευτικού μνημονίου συναντίληψης (MoU) για τη συμμετοχή της οικογένειας του Παύλου Βαρδινογιάννη κατά 50% στην εταιρεία Luxury Life ανακοίνωσε η Tεχνική Oλυμπιακή. 

Η Luxury Life θα αποτελέσει το «όχημα» της Τεχνικής Ολυμπιακής στον τομέα του τουρισμού, όπου θα αναζητηθούν ξενοδοχειακά ακίνητα, εξοχικές κατοικίες και τουριστικά καταλύματα, που θα διατεθούν μέσω πλειστηριασμών.

Υπενθυμίζεται ότι μέσα στην εβδομάδα, η εταιρεία προέβη σε κατάρτιση ιδιωτικού συμφωνητικού με τις εταιρείες ειδικού σκοπού, τη διαχείριση των οποίων έχει αναλάβει η Intrum, με αντικείμενο την απόκτηση χαρτοφυλακίου έως 186 ακινήτων έναντι 19,8 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Τεχνικής Ολυμπιακής:

«Σε συνέχεια των από 24.5.2023 και 19.7.2023 ανακοινώσεών της, η Εταιρεία με την επωνυμία «ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε.» (εφεξής η Εταιρεία) ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι προέβη σε κατάρτιση μη δεσμευτικού μνημονίου συναντίληψης (MoU) με την εδρεύουσα στην Κύπρο εταιρεία με την επωνυμία SFAX OIL LTD, συμφερόντων του αλλοδαπού εμπιστεύματος με την επωνυμία SFAX TRUST, συμφερόντων μελών της οικογενείας του κ. Παύλου Βαρδινογιάννη, με αντικείμενο τη συμμετοχή της τελευταίας κατά 50% στο κεφάλαιο της εταιρείας με την επωνυμία «Luxury Life Μονοπρόσωπη ΙΚΕ». Σχετικά θα καταρτισθούν ειδικότερες συμφωνίες μεταξύ των μερών, οι οποίες βρίσκονται στο στάδιο των διαπραγματεύσεων.

Η Εταιρεία θα ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη επί του θέματος.»

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Μέσα σε 18 μήνες η Τεχνική Ολυμπιακή απέκτησε 200 ακίνητα

Τεχνική Ολυμπιακή: Έκλεισε το deal με την Intrum – 19,8 εκατ. για 186 ακίνητα

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News