Business & Finance Δευτέρα 5/12/2022, 15:45
BUSINESS & FINANCE

Συνεργασία Mastercard-Skroutz: Τα προνόμια των χρηστών σε διαδικτυακές αγορές

Συνεργασία Mastercard-Skroutz: Τα προνόμια των χρηστών σε διαδικτυακές αγορές

Στρατηγική συνεργασία ανακοίνωσαν η Mastercard και η Skroutz με στόχο την παροχή προνομίων στους κατόχους καρτών Mastercard για τις διαδικτυακές αγορές τους.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση των εταιρειών, από τις 5 έως τις 25 Δεκεμβρίου, οι καταναλωτές που θα κάνουν τις αγορές τους με κάρτα Mastercard από την κατηγορία Gaming του Skroutz, θα κερδίζουν αυτόματα κουπόνι αξίας 10 ευρώ για τις επόμενες αγορές τους με κάρτα Mastercard σε οποιαδήποτε κατηγορία της πλατφόρμας, αξίας 50 ευρώ και άνω. Η συνεργασία εγκαινιάστηκε στις 18 Νοεμβρίου με μία καμπάνια «Buy Now Pay Later», κατά την οποία οι κάτοχοι πιστωτικής κάρτας Mastercard έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν αγορές αξίας άνω των 100 ευρώ από την πλατφόρμα της Skroutz, με έως 12 άτοκες δόσεις.

Από την πλευρά της Mastercard πρόκειται για συνεργασία στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής της για τη διαμόρφωση μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας με εταιρείες με ηγετική θέση στην αγορά, με στόχο την αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας των κατόχων καρτών της, μέσα από την παροχή αποκλειστικών προνομίων. Η πλατφόρμα της Skroutz αποτελεί για τη Mastercard ένα στρατηγικό συνεργάτη στο πεδίο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Ενδεικτικά, εκτιμάται ότι έχει 8 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες ανά μήνα, 3.5 εκατομμύρια καταχωρημένους λογαριασμούς καταναλωτών.

Ο Παναγιώτης Πολύδωρος, Country Manager της Mastercard, για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα ανέφερε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη στρατηγική μας συνεργασία με τη Skroutz, το Νο 1 marketplace στην Ελλάδα και τις νέες δυνατότητες που μας προσφέρονται, για να παρέχουμε συνεχώς προστιθέμενη αξία στους κατόχους των καρτών μας. Οι κάτοχοι καρτών Mastercard αποκτούν πλέον, αποκλειστικά προνόμια σε μία πλατφόρμα – ηγέτη στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα, με τεράστια γκάμα προϊόντων από πολλές κατηγορίες, “ξεκλειδώνοντάς” νέες δυνατότητες για τις αγορές τους».

Ο Κώστας Κοντογιάννης, CFO της Skroutz ανέφερε σχετικά: «Πρωταρχικός σκοπός μας είναι να προσφέρουμε μια τέλεια online shopping εμπειρία στον καταναλωτή μέσα από τις υπηρεσίες μας. Με τη συνεργασία αυτή κάνουμε ακόμα ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε περισσότερους τρόπους πληρωμής στους χρήστες μας, προνόμια μέσα από κάθε μας συνεργασία αλλά και να απλοποιήσουμε τις διαδικασίες ώστε να απολαμβάνουν ασφαλείς και γρήγορες συναλλαγές.»

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Softone και Skroutz διευρύνουν τη συνεργασία τους: Αυτοματοποιημένη διασύνδεση εφαρμογών στο marketplace

To Skroutz ξεκινά παραδόσεις προϊόντων και στην Κύπρο

Buy now pay later: Skroutz και TBI Bank ενισχύουν το πρόγραμμα «Δόσεις για όλους»

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News