Business & Finance Δευτέρα 12/09/2022, 22:45
ΒUSINESS & FINANCE

Apple: Γιατί η μετοχή της καταγράφει τη μεγαλύτερη άνοδο από το Μάιο

Apple: Γιατί η μετοχή της καταγράφει τη μεγαλύτερη άνοδο από το Μάιο

Σε ράλι επιδόθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση οι μετοχές της Apple, καταγράφοντας τη μεγαλύτερη άνοδο από το Μάιο, καθώς τα στοιχεία για τις προπαραγγελίες έδειξαν ότι το iPhone 14 Pro Max αποδείχθηκε το πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο, ξεπερνώντας τις αντίστοιχες του παλαιότερου μοντέλου στον ίδιο χρονικό ορίζοντα. 

Apple shares rise most since May on positive iPhone pre-order data
 

Η Apple αποτελεί την κορυφαία σε επίδοση τεχνολογική μετοχή στη διάρκεια του τρέχοντος΄ετους, επειδή οι επενδυτές εμπιστεύονται την ικανότητά της να προσελκύσει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο πελάτες στις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών της, video και συνδρομές σε παιχνίδια. Ο επόμενος καταλύτης για τη μετοχή της θα είναι τα κέρδη του τριμήνου που λήγει στα τέλη Σεπτεμβρίου, τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν στα τέλη Οκτωβρίου. 

Η μετοχή της είναι κατά 8% χαμηλότερη φέτος συγκριτικά με το δείκτη Nasdaq, που καταγράφει απώλειες 22%. Περίπου το 96% από τους 50 αναλυτές που καλύπτουν τη μετοχή της συστήνουν είτε αγορά είτε διακράτηση των θέσεων, ενώ μόλις δύο συστήνουν πώληση, σύμφωνα με στοιχεία του Bloomberg. 

 

moneyreview.gr με πληροφορίες από Bloomberg

Διαβάστε επίσης:

Apple: Σε έκδοση ομολόγου για χρηματοδότηση επαναγορών και μερισμάτων

Apple: Γιατί αυξάνει το κατώτατο ωρομίσθιο στα 22 δολάρια 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News