Business & Finance Τετάρτη 1/12/2021, 14:21 ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
BUSINESS & FINANCE

Οι τεχνολογίες Blockchain στο επιχειρείν: αλήθειες και μύθοι

Οι τεχνολογίες Blockchain στο επιχειρείν: αλήθειες και μύθοι

Ο ραγδαίος ψηφιακός μετασχηματισμός που βιώνουμε έχει ως βασικά χαρακτηριστικά του την αποκέντρωση και την ψηφιοποίηση, συνεπώς η χρήση των αποκεντρωμένων τεχνολογιών DLT (Distributed Ledger Technologies) αποτελεί το κύριο θεμέλιο της οικοδόμησης του Web 3.0. Οι επιχειρήσεις που θα καταφέρουν να αξιοποιήσουν σωστά αυτές τις τεχνολογίες θα είναι ικανές να επιταχύνουν την ψηφιακή τους μετάβαση και τελικά να διαπρέψουν στον κλάδο τους.

Έτσι, το Blockchain in Business Conference 2021 που διοργανώνεται από το netweek και την BOUSSIAS σε συνεργασία με το Hellenic Blockchain Hub έχει ως στόχο να αναδείξει την επίδραση των τεχνολογιών Blockchain στις επιχειρήσεις και τους μεγάλους οργανισμούς, όπως τις βιώνουν και τις μελετάνε στελέχη και επιστήμονες από την Ελλάδα και τον διεθνή χώρο.

Πιο συγκεκριμένα:

Οι τεχνολογίες Blockchain στο επιχειρείν: αλήθειες και μύθοι-1

Career and Entrepreneurial Opportunities in Blockchain 

Ο Benjamin Arunda, Founder & Lead Blockchain Consultant στην ChainAdvise Blockchain Advisory, χαρακτηρισμένος ως expert από το The Blockchain Council και συγγραφέας των βιβλίων “Understanding the Blockchain” και “Blockchain: An Enterprise Perspective”είναι παγκοσμίως ο πρώτος Αφρικανός συγγραφέας για Blockchain!  Στην ψηφιακή σκηνή του Blockchain in Business Conference, θα εξηγήσει ζωντανά πώς το επιχειρηματικό οικοσύστημα επαναπροσδιορίζεται χάρη στην τεχνολογία Blockchain.

Οι τεχνολογίες Blockchain στο επιχειρείν: αλήθειες και μύθοι-2

Blockhcain, Cyber-Security & Γεωπολιτική 

Ο innovator David Joao Vieira Carvalho είναι CEO της Νaoris του 1ου παγκοσμίου οικοσυστήματος που ασχολείται με την Κυβερνο-ασφάλεια και το Blockchain, ενώ τον εμπιστεύονται παγκοσμίως πολλά κράτη για να τα συμβουλεύσει στα εθνικής σημασίας κρίσιμα ζητήματα Cyber Espionage, Cyber War και Cyber Terrorism. Στην παρουσίασή του στο Blockchain in Business Conference θα εστιάσει στο ζήτημα της κυβερνο-ασφάλειας και τον τρόπο που οι τεχνολογίες Blockchain επηρεάζουν ακόμα και τις γεωπολιτικές εξελίξεις.

Οι τεχνολογίες Blockchain στο επιχειρείν: αλήθειες και μύθοι-3

Me and My Digital Self in the new economy

Ο Roberto Fernández Hergueta, Head of Digital Ecosystems & Emerging Business στην NTT DATA, καθηγητής σε 4 διεθνή Πανεπιστήμια, και συγγραφέας του βιβλίου «Blockchain: The decentralized model towards the new digital economy», είναι ένα ανώτατο στέλεχος με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία σε θέματα ψηφιακής στρατηγικής, καινοτομίας, ψηφιακής αρχιτεκτονικής κ.α. Στο Blockchain in Business Conference θα αναλύσει το θέμα της ψηφιακής ταυτοποίησης στη νέα ψηφιακή οικονομία που έχει ως βάση της τις αποκεντρωμένες δομές Blockchain βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αλλάξουν μέσα από το SSI.

Οι τεχνολογίες Blockchain στο επιχειρείν: αλήθειες και μύθοι-4

Blockchain in Business: What you need to know! 

Ο Dr. Yannis Kalfoglou είναι ειδικός στον χώρο του Blockchain με πολυετή εμπειρία έχοντας βοηθήσει επιχειρήσεις που συγκαταλέγονται στις Fortune 500 να χτίσουν συστήματα Blockchain, και συγγραφέας του βιβλίου “Blockchain for business: a practical guide for the next frontier”. Στο Blockchain in Business Conference θα μοιραστεί ζωντανά με το κοινό, μέσα από την παρουσίαση του, τις εμπειρίες του, προσφέροντας τις συμβουλές του για τις επιχειρήσεις που στοχεύουν στη δημιουργία συστημάτων Blockchain.

Μέσα στην πλούσια ατζέντα του συνεδρίου θα ανακαλύψετε και πολλούς ακόμα Keynote και International Speakers οι οποίοι έρχονται να μεταλαμπαδεύσουν τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους στην ψηφιακή σκηνή του συνεδρίου.

Αδράξτε την ευκαιρία και κλείστε τη θέση σας για το Blockchain in Business Conference που θα λάβει χώρα στις 8 Δεκεμβρίου με μια πλήρως ψηφιακή μορφή.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News