Business & Finance Παρασκευή 23/04/2021, 14:50
BUSINESS & FINANCE

Προς άνοιγμα των εμπορικών κέντρων – «Πράσινο φως» για click in shop στη Θεσσαλονίκη

Θετικά εισηγούνται οι ειδικοί και για την επαναλειτουργία των κέντρων αισθητικής

Προς άνοιγμα των εμπορικών κέντρων – «Πράσινο φως» για click in shop στη Θεσσαλονίκη

Θετικά ως προς την επαναλειτουργία των εμπορικών κέντρων από αύριο Σάββατο εμφανίζονται – σύμφωνα με πληροφορίες – τα μέλη της επιτροπής των ειδικών που συνεδριάζουν από το πρωί. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι λοιμωξιολόγοι δίνουν το «πράσινο φως» για τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων με click in shop στη Θεσσαλονίκη και για την επαναλειτουργία των κέντρων αισθητικής.

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης επαναλάμβανε το αίτημά του για άνοιγμα της αγοράς χωρίς ραντεβού ώστε – όπως ανέφερε – «να λειτουργήσει επιτέλους το λιανεμπόριο κανονικά, καθώς έχει αποδειχτεί μέχρι τώρα, ότι δεν αποτελεί απειλή για την εξάπλωση της πανδημίας». Χθες απέστειλε μάλιστα επιστολή προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ζητώντας τη λειτουργία της αγοράς της πόλης από το Σάββατο 24/4/2021, χωρίς ραντεβού. «Ζητούμε τη λήψη επείγουσας απόφασης για άνοιγμα της αγοράς μας, καθώς οι αντοχές χιλιάδων επιχειρηματιών της πόλης μας, έχουν πλέον εξαντληθεί» ανέφερε στην επιστολή του ο ΕΣΘ.

moneyreview.gr 

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News