Business & Finance Δευτέρα 21/10/2024, 16:03
BUSINESS & FINANCE

Manifest Services: Ο Γιώργος Φαρλέκας νέος Διευθύνων Σύμβουλος

Manifest Services: Ο Γιώργος Φαρλέκας νέος Διευθύνων Σύμβουλος

Ο Γιώργος Φαρλέκας, τέως Γενικός Διευθυντής της Manifest Services, αναλαμβάνει χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου (CEO) στην εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο των Building Services στον ιδιωτικό τομέα, με κύκλο εργασιών που θα ξεπερνά τα 30εκ ευρώ το 2024, όπως αναφέρεται.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται η λαμπρή πορεία του κ. Φερλέκα τα τελευταία 13 έτη σε νευραλγικές θέσεις της επιχείρησης, όπως Business Development Manager, Commercial Director, General Manager και μέλος του ΔΣ.

Ο Διονύσης Αμμολοχίτης, ιδρυτής του ομίλου Manifest, δήλωσε σχετικά: «Είμαι εξαιρετικά περήφανος για τα 21 χρόνια δυναμικής παρουσίας του ομίλου μας και για την ικανότητά μου να διαμορφώνω ένα περιβάλλον όπου ικανές προσωπικότητες όπως ο Γιώργος έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι υπό την ηγεσία του, ο όμιλος θα επιτύχει ακόμη μεγαλύτερα αποτελέσματα. Οι νέοι στόχοι μας δεν είναι απλώς φιλόδοξοι, αλλά απαιτητικοί, καθώς στοχεύουμε σε εκρηκτική οικονομική ανάπτυξη και στην ανάδειξη κορυφαίων στελεχών. Είμαι βέβαιος ότι η λειτουργία του ομίλου θα αναβαθμιστεί σε όλα τα επίπεδα, γεγονός που μου επιτρέπει να δημιουργήσω ένα μέλλον γεμάτο επιτυχίες για τον οργανισμό μας».

Ο κ. Φαρλέκας από την πλευρά του τόνισε ότι η Manifest, με ιστορία μεγαλύτερη των 20 χρόνων, διαμορφώνει τον κλάδο των Building Services στην χώρα με άριστες και καινοτόμες λύσεις, με σεβασμό στον άνθρωπο. «Σε αυτό το πλαίσιο, δεσμεύομαι να συνεχίσω αυτή την παράδοση και να οδηγήσω την εταιρεία προς νέες επιτυχίες και κορυφές» είπε, σημειώνοντας πως ο στόχος είναι «να τριπλασιάσουμε τα μεγέθη του ομίλου μας τα επόμενα τρία χρόνια. Ευχαριστώ τον Διονύση για την εμπιστοσύνη και αποτελεί μεγάλη μου τιμή να συνεχίσω το έργο του. Με τη στήριξη της
εξαιρετικής διοικητικής ομάδας που έχουμε δημιουργήσει, θα πετύχουμε τους στόχους μας, εστιάζοντας στην εξέλιξη των ανθρώπων μας και στις ανάγκες των πελατών μας. Δεσμεύομαι για διαρκή προσπάθεια για καινοτομία και αριστεία».

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News