Business & Finance Δευτέρα 7/10/2024, 10:21
BUSINESS & FINANCE

ΕΟΤ: 4ο Olympic Yacht Show από την Πέμπτη στο Λαύριο

ΕΟΤ: 4ο Olympic Yacht Show από την Πέμπτη στο Λαύριο

Υπό την αιγίδα και με την υποστήριξη του ΕΟΤ ξεκινά την προσεχή Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στην Ολυμπιακή Μαρίνα (Olympic Marine) στο Λαύριο το 4o Olympic Yacht Show, η μοναδική εκδήλωση στην Ελλάδα που εστιάζει στην κατηγορία μεσαίων και μεγάλων σκαφών και έχει ήδη εδραιωθεί στον διεθνή χάρτη των μεγάλων yacht events.

Στη φετινή έκθεση θα παρουσιαστούν περισσότερα από 130 σκάφη αναψυχής της premium κατηγορίας, μεταξύ αυτών Luxury Ribs και Luxury Day Cruisers, ενώ συνολικά θα συμμετάσχουν 90 εκθέτες που εκπροσωπούν πάνω από 400 κορυφαία brands του κλάδου. Τα πολυάριθμα σκάφη ελληνικής ναυπήγησης θα κατέχουν περίοπτη θέση στον χώρο της έκθεσης.

ΕΟΤ: 4ο Olympic Yacht Show από την Πέμπτη στο Λαύριο-1

Ο κατάλογος των εκθετών περιλαμβάνει καινούργια ονόματα από την αγορά του yachting, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες για σημαντικές νέες B2B συναντήσεις. Ανάμεσα στις διεθνείς συμμετοχές το παρών θα δώσουν σημαίνοντες παράγοντες του κλάδου, καθώς και αναγνωρισμένοι yacht designers.

Τη διεθνή ταυτότητα της έκθεσης ενισχύει, περαιτέρω, η παρουσία ναυπηγείων από τη Βουλγαρία, την Τουρκία και τη Λετονία, καθώς και οι πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες πρεμιέρες σκαφών, όπως αυτή του φημισμένου ναυπηγείου της Technohull που θα παρουσιάσει φέτος το Alpha 40, που αναμένεται να προσελκύσουν το έντονο ενδιαφέρον του κόσμου του yachting.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.

Ρόδος: International Sea Tourism Festival

Επίσης, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ διοργανώνεται στη Ρόδο (Μαρίνα Μανδρακίου) από τις 25 έως τις 28 Οκτωβρίου το 4ο International Sea Tourism Festival. Στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν εταιρείες yachting, κρουαζιέρας, ιστιοπλοΐας, καταδύσεων, θαλάσσιων σπορ, αλιευτικού τουρισμού και premium brands παγκόσμιου βεληνεκούς.

ΕΟΤ: 4ο Olympic Yacht Show από την Πέμπτη στο Λαύριο-2

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν ανοικτές συζητήσεις με κεντρικό τίτλο: «Go Blue – Go Green – Go Smart», που θα επικεντρωθούν στους τρόπους προώθησης της γαλάζιας οικονομίας στον χώρο του θαλάσσιου τουρισμού.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να αναδείξει την Ελλάδα ως έναν από τους κορυφαίους προορισμούς της Μεσογείου για θαλάσσιο τουρισμό και, ταυτόχρονα, να ενισχύσει τις σχέσεις της με τις άλλες χώρες της περιοχής.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News