Business & Finance Πέμπτη 26/09/2024, 21:46
BUSINESS & FINANCE

Η Chime εξετάζει την εισαγωγή της στο χρηματιστήριο το 2025 – η Morgan Stanley αναλαμβάνει την αρχική IPO

Η Chime εξετάζει την εισαγωγή της στο χρηματιστήριο το 2025 – η Morgan Stanley αναλαμβάνει την αρχική IPO

Η Chime Financial Inc., μια επιχείρηση χρηματοοικονομικής τεχνολογίας που επικεντρώνεται σε υπηρεσίες χωρίς αμοιβή, επέλεξε τη Morgan Stanley για να αναλάβει την αρχική δημόσια προσφορά της, σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν το θέμα.

Η εταιρεία στοχεύει να εισαχθεί στο χρηματιστήριο το 2025, σύμφωνα με τους ανθρώπους, οι οποίοι ζήτησαν να μην κατονομαστούν επειδή οι πληροφορίες είναι ιδιωτικές. Παρόλα αυτά, τα σχέδια μπορεί να αλλάξουν.

Οι εκπρόσωποι της Chime με έδρα το Σαν Φρανσίσκο και της Morgan Stanley αρνήθηκαν να σχολιάσουν.

Η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες που μοιάζουν με τράπεζα στους καταναλωτές μέσω μιας εφαρμογής, συμπεριλαμβανομένων λογαριασμών τρεχούμενων λογαριασμών και αποταμιευτικών λογαριασμών υψηλής απόδοσης. Νωρίτερα φέτος, η Chime διέθεσε στους πελάτες της τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε 500 δολάρια από τις μισθοδοτικές τους πληρωμές πριν αυτές περιέλθουν σε αυτούς.

Η Chime ήταν ένας στενά παρακολουθούμενος πιθανός υποψήφιος για IPO. Είχε αποτιμηθεί στα 25 δισεκατομμύρια δολάρια το 2021, όταν οι ομοειδείς εταιρείες fintech σημείωναν υψηλότατες αποτιμήσεις εν μέσω μιας έκρηξης χρηματοδότησης λόγω των χαμηλών επιτοκίων.

Moneyreview.gr με πληροφορίες από Bloomberg

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News