Business & Finance Παρασκευή 20/09/2024, 12:38 ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
BUSINESS & FINANCE

Περισσότερη ασφάλεια, λιγότερα έξοδα

Περισσότερη ασφάλεια, λιγότερα έξοδα

Σημαντική μείωση στα ασφάλιστρα του συμβολαίου, που μπορεί να φτάσει έως και το 15%, προσφέρει το πρωτοποριακό πρόγραμμα συνδυαστικών εκπτώσεων EurolifeSYN+, που διαθέτει στους ασφαλισμένους της η Eurolife FFH. Τώρα, μπορείτε να προστατεύσετε όσα έχουν αξία για εσάς και τους αγαπημένους σας, την υγεία, την περιουσία, την κατοικία, το κατοικίδιό σας, με μικρότερο κόστος, καθώς τα ασφάλιστρα μειώνονται με κάθε νέο ασφαλιστικό συμβόλαιο που συνάπτετε. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ιδανικό για όσους επιθυμούν να φροντίσουν για την κάλυψη των ίδιων και των αγαπημένων τους προσώπων με όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένο τρόπο, μέσα από διαφορετικά ασφαλιστικά προϊόντα. 

Εκπτώσεις έως και 15%

Με το πρόγραμμα EurolifeSYN+ κάθε αγορά νέου συμβολαίου σάς εξασφαλίζει μείωση στο ποσό των ασφαλίστρων, που, μέσω ενός κλιμακωτού συστήματος, μπορούν να φτάσουν έως και στο 15%. Απαραίτητη προϋπόθεση για να ισχύσει η έκπτωση είναι να έχετε ήδη ένα ενεργό συμβόλαιο στην Eurolife FFH. Με τη σύναψη του δεύτερου συμβολαίου εξασφαλίζετε μείωση των ασφαλίστρων κατά 5%, με το τρίτο συμβόλαιο το κόστος μειώνεται κατά 10%, με την αγορά ενός τέταρτου προϊόντος έχετε 15% έκπτωση, την οποία εξασφαλίζετε και για κάθε επιπλέον συμβόλαιο που συμμετέχει στο πρόγραμμα. Οι προαναφερόμενες κλιμακωτές εκπτώσεις δεν ισχύουν για τα ασφαλιστικά προγράμματα υγείας και αυτοκινήτου, για τα οποία εφαρμόζεται πάντα έκπτωση 5%.

Με το EurolifeSYN+ της Eurolife FFH μπορείτε να καλύψετε ασφαλιστικές ανάγκες στις εξής κατηγορίες: 

Ασφάλιση υγείας

Νοσοκομειακά προγράμματα που σας προσφέρουν δαπάνες νοσοκομείου και ιατρών, επείγοντα περιστατικά, απευθείας κάλυψη σε συμβεβλημένα νοσοκομεία και 24ωρη εξυπηρέτηση. Επίσης, με τα προγράμματα εξωνοσοκομειακής περίθαλψης, έχετε κάλυψη ιατρικών επισκέψεων και διαγνωστικών εξετάσεων, καθώς και δωρεάν check-up. Η Eurolife FFH είναι στο πλευρό των ασφαλισμένων και φροντίζει για εκείνους και τους αγαπημένους ανθρώπους τους.

Ασφάλιση οχήματος

Για να κινείστε με ασφάλεια, τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου της Eurolife FFH προσφέρουν προστασία απέναντι σε υλικές ζημιές, κλοπή, αστική ευθύνη κ.ά. Παρέχουν επίσης φροντίδα ατυχήματος 24/7, καθώς και τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 3μηνη, 6μηνη ή 12μηνη διάρκεια ασφάλισης.

Ασφάλιση κατοικίας

Η προστασία του σπιτιού σας και του περιεχομένου του έχει αναδειχθεί σε προτεραιότητα, ιδιαίτερα έπειτα από τα καταστροφικά καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ετών. Με τα προγράμματα της Eurolife FFH έχετε στη διάθεσή σας υπηρεσίες όπως άμεση επέμβαση 24/7 σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και δίκτυο συνεργείων με 6μηνη εγγύηση εκτέλεσης εργασιών.

Περισσότερη ασφάλεια, λιγότερα έξοδα-1

Άλλες ασφαλίσεις

Εκπτώσεις στα ασφάλιστρα εξασφαλίζετε και όταν αγοράζετε προγράμματα ασφάλισης της υγείας του κατοικιδίου σας, της ψηφιακής σας δραστηριότητας όταν είστε online, των πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών που έχετε στο πορτοφόλι σας κ.ά. 

Ισχύει για όλους;

Το πρόγραμμα συνδυαστικών εκπτώσεων EurolifeSYN+ αφορά παλαιούς και νέους πελάτες της Eurolife FFH. Οι υφιστάμενοι πελάτες που έχουν ήδη στην κατοχή τους ενεργό συμβόλαιο που συμμετέχει στο πρόγραμμα δικαιούνται τις προαναφερθείσες εκπτώσεις. Την έκπτωση δικαιούνται κανονικά και οι πελάτες που έχουν δύο ή και περισσότερα συμβόλαια της ίδιας κατηγορίας (για παράδειγμα ένα συμβόλαιο ασφάλισης σπιτιού και ένα συμβόλαιο ασφάλισης περιεχομένου σπιτιού).

Τα πλεονεκτήματα του EurolifeSYN+

Με το πρόγραμμα συνδυαστικών εκπτώσεων EurolifeSYN+ εξασφαλίζετε:

– Προνομιακή τιμολόγηση: αποκτάτε τα ασφαλιστικά προγράμματα που χρειάζεστε με τις κλιμακωτές εκπτώσεις που μειώνουν σημαντικά το κόστος.
– Μεγαλύτερη κάλυψη: με τις μειωμένες τιμές μπορείτε να επιλέξετε περισσότερα προγράμματα που θα καλύψουν τις εξατομικευμένες ανάγκες σας.
– Ποιότητα και αξιοπιστία: υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και άμεση εξυπηρέτηση με βάση την πελατοκεντρική στρατηγική της Eurolife FFH.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News
TAGS