Business & Finance Πέμπτη 12/09/2024, 18:27
BUSINESS & FINANCE

Επιχειρηματική αποστολή του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου στο Ιράκ

Επιχειρηματική αποστολή του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου στο Ιράκ

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο, ανακοίνωσε ότι σε συντονισμό με την πρεσβεία του Ιράκ στην Αθήνα και την Ένωση Εμπορικών Επιμελητηρίων του Ιράκ, παρατείνεται κατά μία μέρα η επιχειρηματική αποστολή στη Βαγδάτη, από 7 έως 11 Δεκεμβρίου, κατόπιν αιτήματος της ιρακινής πλευράς.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, «λόγω του συντονισμού με τους προαναφερθέντες φορείς, οι συμμετέχοντες πρόκειται να έχουν εντατικές επιχειρηματικές συναντήσεις με επιφανείς Ιρακινούς επιχειρηματίες, ο καθένας στους τομείς ενδιαφέροντός του. Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία, βάση δεδομένων και διασυνδέσεις για να βοηθήσει τους Έλληνες επιχειρηματίες στο άνοιγμα διαύλων επικοινωνίας και συνεργασιών και στην ενίσχυση της παρουσίας, των υπηρεσιών ή/και των εξαγωγών τους στην αγορά του Ιράκ».

Υπενθυμίζεται ότι το Ιράκ είναι δυνητικά μια από τις πλουσιότερες χώρες με τεράστια αποθέματα φυσικών πόρων, μια αγορά 40 εκατομμυρίων, μια πολλά υποσχόμενη οικονομία, με ευκαιρίες για διεθνείς επιχειρήσεις σε διάφορους τομείς.

Η φόρμα συμμετοχής θα πρέπει να έχει συμπληρωθεί από τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2024.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News