Business & Finance Δευτέρα 26/08/2024, 22:05
BUSINESS & FINANCE

Apple: Στις 9 Σεπτεμβρίου η εκδήλωση για τα νέα μοντέλα iPhone και Apple Watch

Οι φετινές προσκλήσεις περιλαμβάνουν το σλόγκαν «It's Glowtime», μια αναφορά στο νέο επανασχεδιασμό της Apple για το περιβάλλον εργασίας Siri.

Apple: Στις 9 Σεπτεμβρίου η εκδήλωση για  τα νέα μοντέλα iPhone και Apple Watch

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει εκδήλωση Τύπου στα κεντρικά της γραφεία στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, όπου η εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει τα νέα μοντέλα iPhone και Apple Watch.

Η εκδήλωση παρουσίασης θα μεταδοθεί μέσω streaming στην ιστοσελίδα της Apple και στο YouTube. Η Apple λανσάρει προϊόντα μέσω προηχογραφημένων βίντεο από το 2020.

Η Apple συνήθως κυκλοφορεί νέα iPhones και Apple Watches στις φθινοπωρινές της παρουσιάσεις ενόψει της κρίσιμης αγοραστικής περιόδου των Χριστουγέννων.

Τα φετινά μοντέλα iPhone, τα οποία θα μπορούσαν να ονομαστούν iPhone 16, θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν μεγαλύτερες οθόνες στις high-end συσκευές, ένα επανασχεδιασμένο εξόγκωμα κάμερας και ένα νέο χρώμα, σύμφωνα με αναλυτές και το Bloomberg. Τα wearables της Apple αναμένεται να αποκτήσουν ένα νέο ταχύτερο τσιπ.

Η Apple συνήθως ανακοινώνει επίσης τα στοιχεία κυκλοφορίας της νεότερης έκδοσης του λογισμικού του iPhone για όλους τους χρήστες παράλληλα με τα νέα μοντέλα.

Η φετινή έκδοση ονομάζεται iOS 18 και θα περιλαμβάνει τελικά το Apple Intelligence, μια συλλογή από λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για καθημερινή χρήση, όπως η σύνοψη μηνυμάτων και η δημιουργία χαριτωμένων εικόνων. Ωστόσο, η πρόσφατη προεπισκόπηση προγραμματιστών της Apple σηματοδότησε ότι τα χαρακτηριστικά Apple Intelligence θα κυκλοφορήσουν πιθανότατα λίγο μετά την κυκλοφορία του υλικού της Apple.

Οι φετινές προσκλήσεις περιλαμβάνουν το σλόγκαν «It’s Glowtime», μια αναφορά στο νέο επανασχεδιασμό της Apple στο περιβάλλον εργασίας της Siri.

Moneyreview.gr με πληροφορίες από CNBC

Διαβάστε επίσης:

Αντίστροφη μέτρηση για το νέο iPhone – Γιατί είναι κρίσιμο για την Apple

Warren Buffett: Σύμπτωση ή σχέδιο η μείωση συμμετοχής του στην Apple;

BofA: Φρένο στο τεχνολογικό ράλι λόγω επιβράδυνσης της οικονομίας

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News