Business & Finance Τετάρτη 31/07/2024, 18:58
BUSINESS & FINANCE

Alpha Real Estate: Διανομή μερίσματος 0,26 ευρώ ανά μετοχή

Alpha Real Estate: Διανομή μερίσματος 0,26 ευρώ ανά μετοχή

Τη διανομή μικτού μερίσματος 0,26 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε η Alpha Real Estate Services κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων σήμερα Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024.

Μετά την παρακράτηση φόρου 5% (με την εξαίρεση ή διαφοροποίηση του ποσοστού παρακράτησης για μετόχους οι οποίοι υπόκεινται σε ειδικές διατάξεις), το καθαρό καταβαλλόμενο ποσό του μερίσματος ανέρχεται σε 0,247 ευρώ ανά μετοχή.

Ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος του μερίσματος ορίζεται η Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024 πριν από την έναρξη της συνεδρίασης και ως ημερομηνία έναρξης πληρωμής του μερίσματος ορίζεται η Παρασκευή 9 Αυγούστου.

Η καταβολή του θα γίνει από την πληρώτρια τράπεζα ALPHA BANK, μέσω των Συμμετεχόντων των δικαιούχων στο Σ.Α.Τ. (Τράπεζες και Χρηματιστηριακές Εταιρείες)
σύμφωνα με τα ισχύοντα στον Κανονισμό Λειτουργίας της ΕΛ.Κ.Α.Τ με την παρακάτω διαδικασία:

1. Μέσω των Συμμετεχόντων των λογαριασμών αξιών των Μετόχων (Α.Ε.Π.Ε.Υ. ή Θεματοφυλακή Τράπεζας), σύμφωνα με τα ισχύοντα στον Κανονισμό Λειτουργίας της
ΕΛ.Κ.Α.Τ. και τις σχετικές αποφάσεις.

2. Ειδικά για τους κληρονόμους θανόντων των οποίων οι τίτλοι τηρούνται στον Ειδικό Λογαριασμό της Μερίδας τους στο Σ.Α.Τ., υπό το χειρισμό της ΕΛ.Κ.Α.Τ., η καταβολή θα πραγματοποιείται μετά την ολοκλήρωση της νομιμοποίησης των κληρονόμων από την ΕΛ.Κ.Α.Τ. και κατόπιν έγγραφης εντολής της Εταιρείας προς την Τράπεζα.

3. Για τους δικαιούχος που τηρούν τους τίτλους τους σε υπό εκκαθάριση Α.Ε.Π.Ε.Υ. ή σε ειδικό λογαριασμό προσωρινής μεταφοράς, η καταβολή θα πραγματοποιείται μέσω της Τράπεζας και κατόπιν έγγραφής εντολής της Εταιρείας.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News