Business & Finance Τετάρτη 24/07/2024, 12:56
BUSINESS & FINANCE

Protergia: Απορροφά τις αυξήσεις στους λογαριασμούς Αυγούστου

Protergia: Απορροφά τις αυξήσεις στους λογαριασμούς Αυγούστου

Η Protergia ανακοίνωσε ότι διατηρεί για τον μήνα Αύγουστο αμετάβλητες τις τελικές τιμές της στα ίδια επίπεδα με τον Ιούλιο, για οικιακούς και μικρούς επαγγελματικούς πελάτες, απορροφώντας τις αυξήσεις των τιμών χονδρεμπορικής αγοράς, αναφέρει ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωσή της, η εταιρεία-μέλος του ομίλου Metlen Energy & Metals, αναφέρει ότι αφουγκράζεται τις τρέχουσες συνθήκες της αγοράς και τις ανησυχίες των καταναλωτών για τις επιπτώσεις στους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας, 

Όπως αναφέρει, σε περίπτωση που το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας αποφασίσει την επιδότηση των καταναλωτών έως 500 kWh, το ποσό αυτό θα αφαιρεθεί αυτούσιο από τις τιμές αυτές.

Η Protergia τονίζει ότι διαπραγμάτευτη στρατηγική προτεραιότητα της Protergia είναι να παρέχει σιγουριά και ασφάλεια στους πελάτες της, νέους και υφιστάμενους, με ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες και φυσικά την αξιοπιστία της Metlen Energy & Metals, στηρίζοντας την ενεργειακή αγορά στο σύνολο της.

Στον παρακάτω συγκριτικό πίνακα παρατίθενται οι τιμές της Protergia για τον μήνα Αύγουστο για τους οικιακούς καταναλωτές, σε σύγκριση με τον μήνα Ιούλιο:

Protergia: Απορροφά τις αυξήσεις στους λογαριασμούς Αυγούστου-1

moneyreview.gr

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News