Business & Finance Πέμπτη 11/07/2024, 12:04
BUSINESS & FINANCE

EY Ελλάδος: Ο Γ. Τετζαλόγλου νέος εταίρος στο τμήμα συμβουλευτικών υπηρεσιών

EY Ελλάδος: Ο Γ. Τετζαλόγλου νέος εταίρος στο τμήμα συμβουλευτικών υπηρεσιών

Η ΕΥ Ελλάδος ανακοινώνει την ένταξη του Γιώργου Τετζαλόγλου ως Εταίρου στο Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, με έμφαση στα Core Banking συστήματα, στο πλαίσιο της δέσμευσής της για τη διαρκή υποστήριξη των μεταβαλλόμενων αναγκών των πελατών της, με καινοτόμες υπηρεσίες και λύσεις υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας.

Ο κ. Τετζαλόγλου διαθέτει σχεδόν 35 χρόνια εμπειρίας στον τραπεζικό τομέα και τον κλάδο λογισμικού και υπηρεσιών πληροφορικής. Πριν από την EY, εργαζόταν από το 2004 σε μία από τις μεγαλύτερες συστημικές τράπεζες της Ελλάδας, διατελώντας, μεταξύ άλλων, τα τελευταία χρόνια, επικεφαλής της Διεύθυνσης Ανάλυσης Προϊόντων Δανείων και Πιστοδοτήσεων. Κατά τη θητεία του στην τράπεζα, είχε την ευθύνη της διαχείρισης έργων απόκτησης χαρτοφυλακίου δανείων έξι τραπεζών, των τιτλοποιήσεων και της πώλησης μεγάλου αριθμού χαρτοφυλακίων, του σχεδιασμού και της υλοποίησης loan origination συστημάτων για ιδιώτες και επιχειρήσεις, καθώς και του σχεδιασμού και της υλοποίησης διαφόρων πληροφοριακών συστημάτων και εφαρμογών. Έχει εργαστεί, επίσης, σε θέσεις ευθύνης ως αναλυτής, προγραμματιστής και project manager/lead, σε εταιρείες λογισμικού και επαγγελματικών υπηρεσιών. 

Ο κ. Τετζαλόγλου είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων με ειδίκευση στα Πληροφοριακά Συστήματα, από το American University of Southeastern Europe, καθώς και διαφόρων επαγγελματικών πιστοποιήσεων, όπως Harvard ManageMentor, Lean Six Sigma και project management.

Ο κ. Γιώργος Παπαδημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, αναφέρει: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τον Γιώργο Τετζαλόγλου στη διοικητική ομάδα της EY στην Ελλάδα. Είμαι βέβαιος πως με τη μακρόχρονη εμπειρία του στην υποστήριξη διοικήσεων στη διαχείριση σύνθετων έργων, ιδιαίτερα στον τραπεζικό τομέα, και τις εξειδικευμένες τεχνολογικές του γνώσεις, θα ενισχύσει περαιτέρω την ανάπτυξη των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ. Ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία επαγγελματικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, δεσμευόμαστε να ενισχύουμε διαρκώς τη διοικητική ομάδα μας με μετασχηματιστικούς ηγέτες, τόσο μέσα από την εταιρεία, όσο και από την αγορά, για να συνεχίσουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας το επίπεδο των καινοτόμων και τεχνολογικά προηγμένων υπηρεσιών και λύσεων που αναμένουν από την ΕΥ».

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News