Business & Finance Παρασκευή 21/06/2024, 18:08
BUSINESS & FINANCE

Η&Μ: Λόγω τεχνικού προβλήματος η μη διαβίβαση αποδείξεων

Η&Μ: Λόγω τεχνικού προβλήματος η μη διαβίβαση αποδείξεων

Ανακοίνωση σχετικά με τη σφράγιση καταστημάτων της από την ΑΑΔΕ εξέδωσε η εταιρεία H&M, επικαλούμενη τεχνικό πρόβλημα για το γεγονός ότι δεν διαβιβάζονταν οι αποδείξεις που εξέδιδε στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Υπενθυμίζεται ότι αρχικά σφραγίστηκε το κατάστημα στην Ερμού και εν συνεχεία τέσσερα ακόμα σε Βόλο, Καλαμάτα, Ρόδο και Γλυφάδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, από χθες τέσσερα καταστήματά μας στον Βόλο, στην Καλαμάτα, τη Ρόδο και τη Γλυφάδα παραμένουν κλειστά για 48 ώρες, έως τις 22 Ιουνίου, σε συνέχεια των ελέγχων από τις Eλληνικές Φορολογικές Αρχές.

«Αυτό ήταν αποτέλεσμα τεχνικού προβλήματος στο σύστημά μας, που επηρέασε μόνο τη διαβίβαση ηλεκτρονικών δεδομένων στην ψηφιακή πύλη της ΑΑΔΕ. Όπως έχουμε ήδη δηλώσει, τόσο οι τοπικές ομάδες όσο και οι ομάδες μας στο εξωτερικό εργάζονται συνεχώς για την επίλυση του προβλήματος σε συνεργασία με τον τεχνικό μας πάροχο. Διερευνούμε, με την υποστήριξη τόσο εσωτερικών όσο και εξωτερικών τεχνικών εμπειρογνωμόνων, τι μπορεί να έχει προκαλέσει το τεχνικό πρόβλημα», τονίζει η εταιρεία.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News