Business & Finance Τετάρτη 19/06/2024, 13:31
ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Demo: Δίνει μηνιαίες αποδοχές με μόλις 14 ημέρες εργασίας

Demo: Δίνει μηνιαίες αποδοχές με μόλις 14 ημέρες εργασίας

Ένα σύγχρονο μοντέλο εργασίας υλοποιεί η φαρμακευτική εταιρεία Demo, με στόχο την προώθηση της ευημερίας του ανθρώπινου δυναμικού.

Ειδικότερα, η εταιρεία του κλάδου της φαρμακοβιομηχανίας εντάσσει μια νέα, πέμπτη βάρδια στις παραγωγικές μονάδες της, προωθώντας ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα εργασίας, με μέσο όρο απασχόλησης 14 ημερών ανά μήνα, και αποδοχές που αντιστοιχούν σε μηνιαία απασχόληση.  

«Αφουγκραζόμενοι τις συνθήκες της απαιτητικής, σύγχρονης ζωής και τις ανάγκες των ανθρώπων για ισορροπία ανάμεσα σε εργασιακή και προσωπική ζωή, είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε την ευκαιρία να πρωτοπορήσουμε για ακόμη μια φορά», δήλωσε ο Δημήτρης Δέμος, Διευθύνων Σύμβουλος στη DEMO ABEE.

Πρόσθεσε πως «η πρωτοπόρος φύση μιας εταιρείας ξεπερνά τις επενδύσεις και την αναπτυξιακή στρατηγική. Αποτυπώνεται έμπρακτα στις αποφάσεις που σχετίζονται με την επιχειρησιακή λειτουργία και την ποιότητα της εργασιακής εμπειρίας και, κατ’ επέκταση, της καθημερινότητας των εργαζομένων της». 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, η DEMO ήδη προσφέρει μισθό αυξημένο κατά 30% σε σχέση με την εθνική συλλογική σύμβαση εργασίας, προσαυξήσεις υπολογιζόμενες στο καταβαλλόμενο ημερομίσθιο, μηνιαίο bonus ατομικής παραγωγικότητας και ιδιωτική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

moneyreview.gr

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News