Business & Finance Τετάρτη 12/06/2024, 10:36
BUSINESS & FINANCE

Τα μυστικά των εξαγορών και συγχωνεύσεων στο «Mergers & Acquisitions Summit» στις 19 Ιουνίου

Τα μυστικά των εξαγορών και συγχωνεύσεων στο «Mergers & Acquisitions Summit»  στις 19 Ιουνίου

Μπορεί η Ελλάδα να αποτελέσει πόλο έλξης στο πεδίο του Mergers & Acquisitions; Ποια είναι η στρατηγική που οδηγεί σε ένα επιτυχημένο deal; Είναι «πράσινο» το μέλλον των εξαγορών και συγχωνεύσεων; Αυτά είναι μόνο ορισμένα από τα ερωτήματα στα οποία θα επιχειρήσουν να δώσουν απαντήσεις οι συμμετέχοντες στο «Mergers & Acquisitions Summit».

Σε αυτό το πλαίσιο, το Moneyreview.gr, ο οικονομικός ιστότοπος της Καθημερινής διοργανώνει το «Mergers & Acquisitions Summit» το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουνίου 2024 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όπου κορυφαίοι παράγοντες της επιχειρηματικής σκηνής, κυβερνητικοί αξιωματούχοι και εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας θα συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στο πεδίο των συγχωνεύσεων και εξαγορών.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων ο Κωστής Χατζηδάκης, Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών της Ελλάδας, Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος BC Partners, η Χαρά Νικολοπούλου, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού, ο Στέφανος Θεοδωρίδης, Πρόεδρος Δ.Σ. του Υπερταμείου, η Βασιλική Λαζαράκου, Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ο Αθανάσιος Δαγούμας, Πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων και ο Γιώργος Τρυφινόπουλος, Επικεφαλής Στρατηγικής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων επισκεφθείτε το masummit.gr και ακολουθήστε μας σε FacebookTwitterLinkedIn

19 Ιουνίου 2024
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Diamond Sponsor: Zepos Yannopoulos 

Platinum Sponsor: Public Power Corporation

Silver Sponsors: ΑΟΝ, Ernst & Young, Grant Thornton, KBVL-Law Firm Member of Deloitte Legal Network, Kyriakides Georgopoulos Law Firm, Metlen Energy &  Metals (previously known as Mytilineos), PwC

Supporters: ΕOS Capital Partners

M&A Technology Partner: Datasite 

Content Partner: Zepos Yannopoulos

Communication Partner: Tsomokos Communication

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News