Business & Finance Τρίτη 4/06/2024, 15:40
BUSINESS & FINANCE

Premium Real Estate Expo: Περισσότεροι από 80 εκθέτες και 5.000 επισκέπτες

Premium Real Estate Expo: Περισσότεροι από 80 εκθέτες και 5.000 επισκέπτες

Μεγάλη επισκεψιμότητα είχε η 4η Premium Real Estate Expo για τον κλάδο των ακινήτων, τον Μάιο  (ολοκληρώθηκε στις 19 Μαΐου).

Έλαβαν μέρος περισσότεροι από 80 εκθέτες και την επισκέφτηκαν πάνω από 5.000 επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με τους διεθνείς επισκέπτες να αγγίζουν το 30% της συνολικής επισκεψιμότητας.

Παράλληλα ολοκληρώθηκε και το Premium Real Estate Forum, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Έκθεσης το Σάββατο 18 Μαΐου, με μεγάλη συμμετοχή από επαγγελματίες του χώρου οι οποίοι έδωσαν απαντήσεις σε σύγχρονα ζητήματα του κλάδου των ακινήτων και παρουσίασαν τις τάσεις της αγοράς.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχε πλήθος εκθετών και επισκεπτών από χώρες όπως η Γερμανία, η Ελβετία, η Βουλγαρία, η Κύπρος, το Ισραήλ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Τουρκία.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση «η Premium Real Estate Expo αντανακλά τη δυναμική του κλάδου κι αποδεικνύει έμπρακτα ότι διαμορφώνει το κατάλληλο επιχειρηματικό πλαίσιο για επενδύσεις, αναδεικνύει τις τάσεις και τις καινοτομίες που διαμορφώνουν το Real Estate διεθνώς». 

moneyreview.gr
 
  

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News