Business & Finance Παρασκευή 24/05/2024, 13:54
BUSINESS & FINANCE

Fourlis: Οργανωτικές αλλαγές και ενοποίηση τμημάτων Οικονομικής Διεύθυνσης

Fourlis: Οργανωτικές αλλαγές και ενοποίηση τμημάτων Οικονομικής Διεύθυνσης

Η Διοίκηση του Ομίλου Fourlis προχώρησε σε ενοποίηση των τμημάτων Controlling, Planning. Accounting & Consolidation, Tax και Treasury σε μία Οικονομική Διεύθυνση, με γνώμονα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, την αποτελεσματική λειτουργία της εν λόγω Διεύθυνσης και την περαιτέρω υποστήριξη της αναπτυξιακής πορείας του Ομίλου.

Το νέο ρολο της Οικονομικής Διευθύντριας Ομίλου ανέλαβε από τις 22 Μαΐου 2024 η κ. Τέσσυ Λατσού. Η κ. Λατσού διαθέτει πάνω από 33 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των Οικονομικών, με ρόλους σε πολυεθνικές εταιρείες και διαφορετικά business units. Έχει εμπειρία σε ανάπτυξη συστημάτων και γενικότερα ψηφιακό μετασχηματισμό που θα συμβάλλουν στην υποστήριξη της στρατηγικής του Ομίλου.

Η κ. Θεοδουλίδου, η οποία κατείχε τη θέση της Οικονομικής Διευθύντριας στους τομείς Controlling, Statutory Reporting & Corporate Governance, θα αναλάβει τη Διεύθυνση του νεοσύστατου τμήματος Προμηθειών και θα διατηρήσει τις υφιστάμενες αρμοδιότητές της που σχετίζονται με την Εταιρική Διακυβέρνηση. Παράλληλα θα αναλάβει τον ρόλο του Εταιρικού Γραμματέα για το Δ.Σ., και την επιτροπή Ελέγχου καθώς επίσης και του μη-εκτελεστικού μέλους της επιτροπής Ελέγχου της Trade Estates.

Ο κ. Γιώργος Αλεβίζος ο οποίος τα τελευταία 24 χρόνια κατείχε τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή Treasury, Planning and Risk Management, αποχωρεί από τον Όμιλο Fourlis.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News