Business & Finance Παρασκευή 10/05/2024, 15:49
BUSINESS & FINANCE

ERGO Ασφαλιστική: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Ερρίκος Μοάτσος

ERGO Ασφαλιστική: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Ερρίκος Μοάτσος

Ο Ερρίκος Μοάτσος αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου στην ERGO Ασφαλιστική, μετά την παραίτηση, για προσωπικούς λόγους του Νίκου Αντιμησάρη που έμεινε στο τιμόνι της εταιρείας για τέσσερα χρόνια. Ο κ. Μοάτσος θα αναλάβει καθήκοντα από την 1η Ιουνίου 2024.

Ο COO της ERGO International AG Oliver Willmes, ευχαρίστησε τον κ. Αντιμησάρη εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου και των εργαζομένων και τόνισε πως «τα τελευταία χρόνια, o Νίκος Αντιμησάρης είναι υπεύθυνος για τη θετική πορεία των δραστηριοτήτων μας στην Ελλάδα». Στάθηκε ιδιαίτερα στο 2023, όταν η Ελλάδα και η ασφαλιστική αγορά υπέφερε από μία από τις μεγαλύτερες φυσικές καταστροφές των τελευταίων δεκαετιών, και που ο κ. Αντιμησάρης «οδήγησε την εταιρεία με ασφάλεια σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Αναφερόμενος στον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο Ερρίκο Μοάτσο, ο Oliver Willmes έκανε λόγο για ένα πολύ έμπειρο στέλεχος του κλάδου, με αποδεδειγμένο ιστορικό στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. «Μαζί με τη διοικητική ομάδα θα συνεχίσει να υποστηρίζει με συνέπεια την κερδοφόρα πορεία ανάπτυξης της εταιρείας μας στην Ελλάδα. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του», τόνισε.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μοάτσος έχει περισσότερα από τριάντα χρόνια πείρας στην ανώτατη διοίκηση ασφαλιστικών εταιρειών, ιδίως μέσω της επταετούς θητείας του ως Διευθύνων Σύμβουλος της AXA Ελλάδος.

Προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση, ο κ. Αντιμησάρης θα υποστηρίξει τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο της ERGO Ασφαλιστική μέχρι το τέλος Ιουλίου.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News