Business & Finance Τετάρτη 16/08/2023, 22:56
BUSINESS & FINANCE

Citi: Πρόσληψη της Schlosser Ryan (Perella Weinberg)

Citi: Πρόσληψη της Schlosser Ryan (Perella Weinberg)

Η Citigroup προσέλαβε την τραπεζίτη Stacia Schlosser Ryan από τη συμβουλευτική εταιρεία Perella Weinberg Partners ως νέα παγκόσμια συν-επικεφαλής της καταναλωτικής & λιανικής τραπεζικής, κεφαλαιαγορών & συμβουλευτικής (BCMA).

Η Schlosser Ryan θα είναι συν-επικεφαλής της ομάδας καταναλωτικής και λιανικής τραπεζικής της Citi μαζί με τον βετεράνο τραπεζίτη Clay Hale, σύμφωνα με εσωτερικό σημείωμα που απέστειλε την Τετάρτη ο παγκόσμιος επικεφαλής της υπηρεσίας υγείας, καταναλωτικής και λιανικής τραπεζικής της τράπεζας, Chuck Adams.

Το περιεχόμενο του υπομνήματος επιβεβαιώθηκε από εκπρόσωπο της Citi.

«Η προσθήκη της Stacia αναδεικνύει τη σημασία του franchise Consumer & Retail για την BCMA, ενισχύει περαιτέρω την προσπάθειά μας για κάλυψη σε αυτόν τον σημαντικό τομέα και υπογραμμίζει τη δέσμευση της εταιρείας να επενδύσει στο franchise μας», ανέφερε ο Adams στο υπόμνημα.

H Schlosser Ryan, η οποία εργάστηκε στη Morgan Stanley για σχεδόν δύο δεκαετίες πριν μετακινηθεί στην Perella το 2018, έχει συμβουλεύσει σε σημαντικές συναλλαγές, όπως η πώληση της επιχείρησης ξηρών καρπών της Kraft Heinz Co. για 3,35 δισεκατομμύρια δολάρια στην Hormel, η πώληση της Snyder-Lance για 4,87 δισεκατομμύρια δολάρια στην Campbell Soup και η εξαγορά της επιχείρησης ιδιωτικών εμπορικών σημάτων της ConAgra από την TreeHouse Foods Inc. για 2,7 δισεκατομμύρια δολάρια.

moneyreview.gr με πληροφορίες από reuters

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News