Grivalia Hospitality: Τον Ιούλιο ανοίγει το Avant Mar στην Πάρο
Μέσα στον Ιούλιο προγραμματίζεται να ξεκινήσει επίσημα τη λειτουργία του το Avant Mar, το νέο boutique ξενοδοχείο 5 αστέρων της Grivalia Hospitality, κοντά στη Νάουσα της Πάρου, στην παραλία Πιπέρι, το οποίο θα λειτουργεί κατά την καλοκαιρινή σεζόν.
Το ύψος της συνολικής επένδυσης ανήλθε στα 20 εκατ. ευρώ, οι εργασίες διήρκησαν 3,5 χρόνια και σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση συμβάλλει στη δημιουργία άνω των 80 νέων θέσεων εργασίας.
Ο κ. Γιώργος Χρυσικός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Grivalia Hospitality, μίλησε για τη δημιουργία του Avant Mar και το όραμα της εταιρείας πίσω από κάθε ανάπτυξή της. Υπογράμμισε ότι στόχος της Grivalia Hospitality δεν είναι να αναπαράγει, αλλά να φέρνει ένα προϊόν υψηλού επιπέδου στην αγορά, προκειμένου να αναβαθμίζει τον κάθε τόπο, αλλά και τον ελληνικό τουριστικό κλάδο, προσφέροντας ξεχωριστές εμπειρίες στου επισκέπτες. Όπως σημείωσε: «Είναι δύσκολο να δημιουργείς έργα τέτοιου επιπέδου στις Κυκλάδες. Η κατασκευή του Avant Mar αποτέλεσε ένα πολύ απαιτητικό έργο, καθώς έγινε επανασχεδιασμός του παλαιού οικοπέδου όπου βρισκόταν το ξενοδοχείο Πιπέρι, αλλά και εκμετάλλευση ανοικοδόμητης έκτασης που βρισκόταν στη μέση του οικήματος. Το αποτέλεσμα ήταν η ανάπτυξη αυτού του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου με 38 δωμάτια από 55 που διατηρούσε το παλιό κτίριο και είμαστε χαρούμενοι που δημιουργήσαμε κάτι πραγματικά μοναδικό».
Η κυρία Άννα Ασημακοπούλου, General Manager του Avant Mar, σημείωσε πως «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ανοίξουμε τις πόρτες του Avant Mar και του Matsuhisa Paros, ιδιαίτερα σε αυτή τη χρονική στιγμή που συμπληρώνονται 20 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του Matsuhisa Mykonos, του πρώτου open air εστιατορίου Matsuhisa στον κόσμο. Η συνεργασία μας συνδυάζει την αριστεία της κουζίνας του Nobu Matsuhisa με την πολυτέλεια και την άριστη εξυπηρέτηση που παρέχει το Avant Mar. Ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια αξέχαστη εμπειρία γεύσης στο Matsuhisa Paros, συνδυάζοντας την απόλαυση της φιλοξενίας μας με τη μαγεία της Nobu-style κουζίνας».
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Avant Mar βρίσκεται σε έκταση 6.100 τ.μ. και περιλαμβάνει:
- 38 πολυτελή δωμάτια μεταξύ των οποίων επτά πολυτελείς σουίτες με ιδιωτική plunge pool
- το διεθνούς φήμης signature restaurant «Matsuhisa»
- το παραθαλάσσιο all day restaurant Thymes με τη γαστρονομική καθοδήγηση του βραβευμένου Executive Chef Δημήτρη Κατσάνου
- χώρους ευεξίας
- εμπορικό κατάστημα
- ελληνικό παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο
Το χαρτοφυλάκιο της Grivalia Hospitality, με στρατηγική εστίαση στα έργα υπερπολυτελούς φιλοξενίας στη χώρα, θα ξεπερνάει σε αξία το 1,5 δισ. ευρώ όταν ολοκληρωθούν όλα τα υπό κατασκευή έργα και ένα επενδυτικό πλάνο για την επόμενη τριετία άνω των 400 εκατ. ευρώ.
moneyreview.gr
Διαβάστε επίσης:
Big bang στην Grivalia Hospitality και νέο αίμα στο real estate
Grivalia Hospitality: Ολοκληρώθηκε η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ για το Avant Mar στην Πάρο
Ακολουθήστε το Money Review στο Google News