Business & Finance Πέμπτη 23/02/2023, 19:33
BUSINESS & FINANCE

Αύξησε το ποσοστό της στην MIG η πλευρά Ηλιόπουλου

Αύξησε το ποσοστό της στην MIG η πλευρά Ηλιόπουλου

Στην αγορά επιπλέον μετοχών της Marfin Investment Group προχώρησε η εταιρεία Multiway Investments του Αντώνη Κλεάνθους, αυξάνοντας το ποσοστό της από 6,29% σε 6,47%.

Πλέον, μαζί με την πλευρά Ηλιόπουλου που κατέχει το 5,48% καθώς επίσης και το 1,04% που βρίσκεται στα χαρτοφυλάκια των Γιώργου Κανελλόπουλου και Ηλία Μπέζα, το ποσοστό του group που ενεργεί συντονισμένα το τελευταίο χρονικό διάστημα αυξάνεται στο 12,99%.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εισηγμένης:

Η εταιρία «Multiway Investments Ltd», ο κ. Αντώνης Κλεάνθους, η εταιρία «Ratio Holding Ltd», η κα Δέσποινα Ηλιοπούλου, ο κ. Γεώργιος Κανελλόπουλος και ο κ. Ηλίας Μπέζας γνωστοποίησαν σήμερα προς την «MARFIN INVESTMENT GROUP ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (στο εξής «η Εκδότρια»), ένεκα της συντονισμένης άσκησης δικαιωμάτων ψήφου του άρθρου 10 περ. α΄ του Ν. 3556/2007, ότι η εταιρία «Multiway Investments Ltd» διενήργησε χρηματιστηριακώς την παρακάτω συναλλαγή σε μετοχές της Εκδότριας:

Αύξησε το ποσοστό της στην MIG η πλευρά Ηλιόπουλου-1

Σημειώνεται ότι έως την 20.2.2023 η εταιρία «Multiway Investments Ltd» κατείχε 59.106.648 δικαιώματα ψήφου, ήτοι ποσοστό 6,29% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Σύσταση κοινωφελούς ιδρύματος για το Αιγαίο ανακοίνωσε ο Μ. Ηλιόπουλος

Το ραντεβού για την αναβάθμιση του ΧΑ, ο παράνομος τζόγος και οι μνηστήρες για την Attica Bank

Τράπεζα Πειραιώς: Δημόσια πρόταση για την Attica Group – Στα 1,855 ευρώ

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News