Δελτια Τυπου Τετάρτη 17/05/2023, 08:00
ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

3+2 tablets κατάλληλα και για επαγγελματική χρήση

3+2 tablets κατάλληλα και για επαγγελματική χρήση

Smartphones για επαγγελματική χρήση είχαμε από νωρίς. Ίσως θυμάσαι τα διάσημα blackberry ή τα πρώτα τηλέφωνα με windows mobile. Τα κινητά τηλέφωνα ενσωματώθηκαν άμεσα στην επαγγελματική ζωή προσφέροντας emails και group sms. Τα tablet πατώντας πάνω στα νέα λειτουργικά των smartphones άλλαξαν με τις εφαρμογές τους και το μέγεθος την διασκέδαση και με τις νέες εφαρμογές την εκπαίδευση. Το ελεγχόμενο περιβάλλον λειτουργικού και οι εφαρμογές μέσω app store έδειξαν ότι υπάρχουν οι βασικές προϋποθέσεις για ένταξη τους σε corporate περιβάλλοντα αλλά χρειάστηκε κάποιος χρόνος. Πλέον υπάρχουν πολλά tablet με αρκετή δύναμη για να καλύψουν τους επαγγελματίες σε πολλά industries. Πάμε να δούμε 3+2 tablet για επαγγελματίες! Θα ξεκινήσουμε από τα συν δύο! Τις δύο πιο ξεχωριστές και ιδιαίτερες επιλογές!

1. Apple iPad Pro 6thGen 12.9″

3+2 tablets κατάλληλα και για επαγγελματική χρήση-1

Η ναυαρχίδα της Apple αποτελεί την απόλυτη λύση για τους δημιουργικούς επαγγελματίες. Μην ξεχνάς ότι η Apple δημιούργησε τον κόσμο των tablet με το πρώτο iPad, το Appstore της είναι πλήρες και όπως πάντα δίνει έμφαση στους δημιουργικούς χρήστες. Το iPad Pro με την εξαιρετική οθόνη Liquid Retina XDR με ProMotion, True Tone και P3 ευρεία γκάμα χρωμάτων στις 12,9 ίντσες εντυπωσιάζει. Με νέο λειτουργικό και το νέο επεξεργαστή M2 σε χωρητικότητες μέχρι και 2 ΤΒ είναι ένα από τα ισχυρότερα tablet της αγοράς. Με νέα υποστήριξη για το Apple Pencil η εμπειρία σχεδίασης είναι μοναδική, ειδικα με την λειτουργία hover για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια. Επίσης για όσους δουλεύουν με video και vr/ar το νέο iPad Pro γράφει βίντεο ProRes και σου επιτρέπει να το επεξεργαστείς! Τέλος περιλαμβάνει σύστημα καμερών 12MP Wide, 10MP Ultra Wide και LiDAR Scanner για εντυπωσιακές εμπειρίες επαυξημένης πραγματικότητας. Ενώ δεν λείπει τίποτα από την συνολική εμπειρία και ευκολία των προϊόντων της Apple για συγχρονισμό αρχείων και παραγωγικότητα.

2. Microsoft Surface Pro 9 13″ PixelSense

3+2 tablets κατάλληλα και για επαγγελματική χρήση-2

Σε enterprise χρήσεις η Microsoft είναι ηγέτης της αγοράς! Τόσο οι εφαρμογές office όσο και οι λύσεις για server και cloud είναι το στάνταρντ. Η Microsoft έκανε διάφορες προσπάθειες να μπει και στον κόσμο του hardware, πέτυχε πολλά με την πλατφόρμα του xbox αλλά όχι όσα θα ήθελε με τα κινητά τηλέφωνα. Όμως με τη σειρά των surface πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα. Με μοντέλα σε διάφορες τιμές για κάθε budget και λειτουργικό windows 10 και 11 πρόκειται για ένα tablet που μπορεί να κάνει ότι κάνει ένα laptop και πολλά ακόμα! Συγκεκριμένα το Surface Pro 9 προσφέρει την ευελιξία και τη φορητότητα ενός tablet σε συνδυασμό με τις επιδόσεις και τη διάρκεια μπαταρίας ενός φορητού υπολογιστή. Εξοπλισμένο με δίσκο ssd, oθόνη αφής PixelSense Flow 13”, 12ης γενιάς Intel® Core, θύρες USB-C με USB 4.0/ Thunderbolt 4 και Windows 11 Home είναι λεπτό και πανίσχυρο. Από αρχεία CAD έως υπολογιστικά φύλλα Excel, απόλαυσε επιδόσεις επαγγελματικού επιπέδου με το Surface Pro 9 της Microsoft, την επαγγελματική λύση 2-σε-1 που είναι σχεδιασμένη για να προσαρμόζεται.

Συνεχίζουμε με τις τρεις προτάσεις μας για tablet για πιο γενική επαγγελματική χρήση.

3. Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6”

3+2 tablets κατάλληλα και για επαγγελματική χρήση-3

Από την Samsung έρχεται το απόλυτο android tablet. Η ναυαρχίδα της Samsung με οθόνη sAMOLED 14,6” WQXGA+ και ισχυρό επεξεργαστή Snapdragon® 8 Gen 1 και υποστήριξη S Pen έχει ότι χρειάζεσαι. Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και πλήρως συμβατό με εφαρμογές παραγωγικότητας google και Microsoft αλλά και adobe για τους δημιουργικούς επαγγελματίες. Με ειδικές λειτουργίες για καταγραφή σημειώσεων και καινοτομίες για τηλεργασία και video conferencing το S8 αποτελεί εξαιρετική λύση για επαγγελματική χρήση προσφέροντας παράλληλα και εξαιρετική εικόνα και ήχο για την ψυχαγωγία σου. Η Samsung παρουσίασε το πιο εξελεγμένο Tab της μέχρι στιγμής και είναι εντυπωσιακό!

4. Lenovo Tab P11 Plus +Pen+ KeyBoard Wifi

3+2 tablets κατάλληλα και για επαγγελματική χρήση-4

Για σένα που χρειάζεσαι ένα επαγγελματικό tablet αλλά δεν θες να ξεφύγεις στο budget υπάρχει η πρόταση της Lenovo. Το Tab P11 Plusμαζί με πένα και θήκη πληκτρολόγιο. Φυσικά τρέχει με Android OS και κάτω από το «καπό» σου προσφέρει 8πύρηνο επεξεργαστή MediaTek® Helio G90T, 6GB Ram και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Χαρακτηριστικά αρκετά για να τρέξουν ότι μπορεί να χρειαστείς. Με οθόνη DDI IPS LCD και ανάλυση 2K θα βλέπεις άνετα ότι θες. Ενώ η φωτεινότητα 400Nits την κάνει ευανάγνωστη ακόμα και κάτω από τον ήλιο. Τέλος η μπαταρία 7700mAh σου εγγυάται 15 ώρες απρόσκοπτης χρήσης.

5. Samsung Galaxy Tab A7 Lite WiFi Tablet 8.7”

3+2 tablets κατάλληλα και για επαγγελματική χρήση-5

Αν αυτό που αναζητάς πέρα από επιδόσεις είναι το μικρό μέγεθος για να έχεις εύκολα το tablet σου μαζί σου το A7 είναι για σένα. Η οθόνη 8,7” WXGA+ (1340 x 800 pixels) και το κομψό μεταλλικό περίβλημα το κάνουν ένα πολύ βολικό και αποτελεσματικό tablet. Ο 8πύρηνος 64-bit επεξεργαστής MediaTek Helio P22T είναι αρκετός για απαιτητικές εφαρμογές ενώ η 32 Gb μνήμη του είναι επεκτάσιμη μέχρι το 1TB. Οικονομικό, ανθεκτικό και μικρό είναι μια λύση πασπαρτού για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News